Lijsttrekker N-VA Heusden-Zolder Bruno Buyse en nieuw lid Lode Schops versterken het team

Op 24 april 2012

Met de voorstelling van Bruno Buyse als lijsttrekker trekt N-VA Heusden-Zolder resoluut de kaart van verandering. Dit raakte bekend op de persconferentie van maandag 23 april 2012.

N-VA Heusden-Zolder is bijzonder blij om vandaag haar lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2012 voor te stellen.

Er werd onlangs geschreven dat er veel te weinig bedrijfsleiders deelnemen aan verkiezingen.

N-VA zorgt voor een nieuwe trend door Bruno Buyse als bedrijfsleider met ambitie onze partij naar een winstpositie te sturen.

Door zijn jarenlange ervaring durft hij dingen uit een andere hoek bekijken en met de nodige efficiëntie een stuwing geven. In een bedrijf is dit een noodzakelijk gegeven. Ook het gemeentebedrijf kan hier wel bij varen.

N-VA gelooft in een gedurfde en andere aanpak, in de kracht van verandering.                    Bruno Buyse kan en wil de andere weg uitstippelen en Heusden-Zolder anders en beter gaan besturen.

Hij krijgt daartoe niet alleen de steun van het bestuur maar ook van enkele nieuwkomers met ervaring.Met eerste schepen Mario Borremans is dit een eerste zekerheid.     

Vandaag kunnen we niet zonder enige trots zeggen dat ook onafhankelijk raadslid Lode Schops onze ploeg komt versterken.Na vele contacten en gesprekken, ook met de andere partijen, heeft Lode resoluut voor de N-VA gekozen.                                                              Nergens is de dynamiek en het enthousiasme zo sterk aanwezig als binnen de N-VA, stelt hij vast. Lode is een bijkomende zekerheid naast Mario.

Toch wenst onze lijsttrekker Bruno Buyse aan te stippen dat we SAMEN de krachtlijnen uitzetten en SAMEN tekenen voor een beter, gezonder, aangenamer, veiliger en socialer Heusden-Zolder. N-VA engageert zich om met de positieve ingesteldheid van elke inwoner van onze gemeente de volgende legislatuur door DENKEN, DURVEN en DOEN een nieuw elan te geven.

N-VA Heusden-Zolder kiest resoluut voor verandering. De verandering begint in onze gemeente.

WIJ gaan ervoor, iedereen kan op ons rekenen.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is